FerroFol-C 120 tabl

Mieto, vatsaystävällinen rauta-C-vitamiinivalmiste, jossa on mukana myös foolihappo.

Pakkauskoko:
120 tabl
Markkinoija:
Vitabalans Oy
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
13,22 €

FerroFol-C auttaa turvaamaan riittävää raudan ja foolihapon saantia monipuolisen ruokavalion ohella. Tabletissa yhdistyvät vatsaystävällinen rauta, foolihappo ja raudan imeytymistä parantava C-vitamiini.  Valmisteen rauta on hyvin imeytyvää rauta(II)bisglysinaattia, joka ei ärsytä vatsaa ja on siksi paremmin siedetty kuin muut rautayhdisteet.

Riittävä raudan saanti edistää punasolujen ja hemoglobiinin muodostumista ja vähentää väsymystä ja uupumusta. Folaattia eli foolihappoa tarvitaan muun muassa veren muodostamiseen ja solujen jakautumiseen, ja se vaikuttaa myös sikiön kehitykseen. Riittävä foolihapon saanti onkin erityisen tärkeää raskautta suunniteltaessa ja alkuraskauden aikana.

Aikuisille 1 tabletti päivässä niellään veden kanssa. Tabletti otetaan tyhjään vatsaan tai aterian yhteydessä. Vältä samaan aikaan maitoa, kahvia, teetä ja täysjyväviljavalmisteita, jotka vähentävät raudan imeytymistä.

Suositeltu vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:

Rautaa 25 mg
Foolihappoa 400 µg
C-vitamiinia 50 mg

Täyteaine (selluloosa), rauta(II)bisglysinaatti, L-askorbiinihappo, pintakäsittelyaineet (polyvinyylialkoholi, rasvahappojen magnesiumsuolat, kalsiumkarbonaatti, polyetyleeniglykoli, talkki), paakkuuntumisenestoaine (piioksidi), värit (rautaoksidit), pteroryylimonoglutamiinihappo.

Laktoositon, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Voidaan tarvittaessa käyttää raskauden ja imetyksen aikana.

Säilytettävä huoneenlämmössä, pienten lasten ulottumattomissa.

FerroFol-C on valmistettu Suomessa.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:FerroFol-C 120 tabl
Arvostelusi