RAMAVIT MIKSTUURA 500 ML

Ramavit mikstuura on hyvänmakuinen nestemäinen rauta-vitamiinivalmiste. Ramavit mikstuura sisältää orgaanista rautaa sekä tärkeimmät B-ryhmän vitamiinit. Mukana oleva C-vitamiini edistää raudan imeytymistä. Vatsaystävällinen ja hyvin imeytyvä valmiste. Sopii raskauden ja imetyksen aikana. Sopii myös vegaaneille. Rauta ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Lisäksi rauta edistää normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista sekä normaalia hapen kuljetusta kehossa.

Pakkauskoko:
500 ML
Markkinoija:
Oy Verman Ab
Tuotetta varastossa
20,58 €
41,16 € / l

Raudan, B-vitamiinien ja C-vitamiinin saannin turvaamiseen

15 ml 3 kertaa päivässä.

Vuorokausiannos 45 ml sisältää: Rautaa 18 mg, C-vitamiinia  80 mg, Tiamiinia (B1) 1,5 mg, Riboflaviinia (B2) 1,6 mg, Niasiinia 30 mg, B6-vitamiinia 2,2 mg, B12-vitamiinia 3 mikrog, Pantoteenihappoa 4 mg

Vesi, makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), kirsikkamehutiiviste, happamuudensäätöaineet (natriumsitraatti, sitruunahappo), väri (sokerikulööri), rautaglukonaatti, kirsikka-aromi, C-vitamiini, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), niasiini (B3), pantoteenihappo, B12-vitamiinivalmiste, B6-vitamiini, riboflaviini (B2), tiamiini (B1).

Gluteeniton, laktoositon, maidoton. 

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytys avaamattomana huoneenlämmössä, avaamisen jälkeen jääkaapissa. Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravistettava.

Saa käyttää raskauden ja imetyksen aikana